Apskatīt lapas pilno versiju

Kontakttālrunis +371 2652 5282

E-pasts info@lhl.lv

Dizains un realizācija iconcept.lv

© 2016 All Rights Reserved.

LATVIJAS HOKEJA LĪGA ATBALSTĪS LABDARĪBAS SPĒLI HOKEJĀ - “MĒRU KAUSS” DAUGAVPILĪ

23 Dec

26.decembrī Daugavpils Ledus Hallē notiks Labdarības spēle hokejā “Mēru kauss”, kur uz viena ledus sacentīsies Daugavpils pilsētas mēra Andreja Elksniņa un Rēzeknes pilsētas mēra Aleksandra Bartaševiča komandas.

Spēles sākums plkst.17:00.

Spēles laikā LHL organizēs aizraujošus konkursus gan skatītājiem, gan spēlēs dalībniekiem. Un kā jau pēc labākajām LHL tradīcijām – apbalvosim visus konkursu uzvarētājus ar vērtīgām balvām sadarbībā ar mūsu ilggadējiem partneriem, hokeja ekipējuma veikalu Nr. 1 Latvijā – Hokeja Pasaule.
Tiem, kam nesanāks vērot šo vēsturisko spēli klātienē, būs iespēja sekot līdzi spēles online translācijai ww.lhl.lv lapā. Kā arī, uzreiz pēc spēles beigām, LHL mājas lāpā būs pieejami spēles video un foto.

Labdarības spēles ietvaros notiks ziedošanas akcija “Ziedojumi dzīvnieku patversmei “Otrās mājas””. Akcijas laikā ziedojumus dzīvniekiem var nest – segas, pledus, kaklasiksnas un pavadas lieliem, vidējiem un maziem suņiem, guļam grozi, rotaļlietas suņiem un kaķiem, sausā barība un konservi suņiem (svarīgi, lai barība būtu nekrāsota un paredzēta mājdzīvniekiem ar gremošanas traucējumiem, maziem, pieaugušiem un veciem dzīvniekiem), sausā barība un konservi kaķiem (svarīgi, lai barība būtu nekrāsota un orientēta uz mājdzīvniekiem ar gremošanas traucējumiem, maziem, pieaugušiem un gados veciem dzīvniekiem: pieaugušu kaķu barībai jābūt ar atzīmi “sterilizētai”, barība un konservi maziem kaķēniem, piena pulveris kaķēnu barošanai, kā arī var sniegt finansiālu palīdzību.